Nieuwbouw

het komt er

Nieuwbouw, van klein tot groot

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar maar wel noodzakelijk. Zichtbaar zijn de details en de afwerking, eveneens noodzakelijk voor het genot van onze klant.

Ons aanbod in nieuwbouw varieert van klein tot groot. Wij realiseren voor u  het nieuwe tuinhuisje dat u graag wilt hebben of die nieuwe uitbouw, van grondwerk tot en met het dak, waar u al een tijdje naar uitkijkt tot aan een nieuw huis en zelfs uw nieuwe bedrijfshal.

Ofschoon er sprake is van een allround aannemersbedrijf dat alle mogelijk bouwactiviteiten uitvoert, kunt u ons prima benaderen voor uw nieuwbouw in de regio Limburg.We zijn een relatief kleine organisatie en dat betekent dat we heel flexibel in de markt opereren.

In principe kan Bouwbedrijf Klein alles doen, dus ook woning nieuwbouw en utiliteitsbouw in Limburg. Als de opdrachtgever het wil of het komt in onderling overleg met de klant beter uit, dan worden er onderaannemers ingeschakeld die dan onder onze regie en verantwoording aan de slag gaan. Daar staan we voor.

Wij staan voor u klaar om uw bouw wensen werkelijkheid te laten worden op een professionele manier.