Onderhoud

Onderhoud bouw

Van lekkende kraan tot vervangen van een dakraam

Onze onderhoudswerkzaamheden zijn breed, van het repareren van een lekkende kraan tot en met het plaatsen van nieuwe kozijnen een klemmende deur, het isoleren van vloeren en zolders of het vervangen van een dakraam: wij voeren de werken altijd netjes en voor een vooraf bekend tarief uit.

Vooral bij onderhoud wordt van de klant vaak een snelle service verwacht. Wij streven naar een snelle dienstverlening met de juiste afhandeling. Tevens kunnen wij snel inspelen op onverwachte gebeurtenissen als problemen, klachten of spoedopdrachten. Bouwbedrijf Klein vindt klanttevredenheid het belangrijkst.

Bij ons bouwbedrijf kunt u terecht voor de volgende onderhoudsvormen:

  • Mutatieonderhoud
  • Planmatig onderhoud
  • Klachtenonderhoud

Persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes

U bent bij ons geen nummertje. Naast onze vakkundige onderhoudsmedewerkers hebben wij een breed netwerk van specialisten zodat wij altijd de juiste vakmensen kunnen aanbieden. Wij zijn de aangewezen partner voor uw onderhoudsplannen. Uw vastgoed wordt bij ons op waarde geschat en zal haar kwaliteit en veiligheid behouden. De levensduur wordt op deze manier verlengd. Bouwbedrijf Klein is van mening dat wat goed is, goed moet blijven. Alles moet tijdig geïnspecteerd worden en zo nodig onderhouden of vervangen worden. Wij staan gereed voor zowel de inspectie, het advies als het uitvoeren van het onderhoudswerk.

En dat allemaal terwijl u als opdrachtgever maar één vast aanspreekpunt heeft

Onze kracht is een snelle service met een constante hoge kwaliteit. Onze timmerlieden zijn gewend om in bewoonde huizen en panden te werken. Dit houdt onder meer in dat na de werkzaamheden de zaken weer netjes achter gelaten worden. Vanzelfsprekend wordt altijd overleg gepleegd met de bewoner.

Wij doen onderhoud aan alle aspecten van uw woning of pand.

Als u een vraag heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op.