Renovatie

Nog een huis

Een tweede leven voor een gebouw

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen, scholen worden appartementen, schuren worden woningen, alles is mogelijk. Renovatie is visueel en technisch gericht op een tweede leven, duurzaam en energiezuinig.

In oude glorie herstellen. Inventief zijn door bijvoorbeeld moderne installaties weten te verbergen om het karakter van het pand niet aan te tasten. In combinatie met eigentijdse, moderne uitbreiding respecteren wij oude objecten en maken het gereed voor de toekomst.

Gedeeltelijk vernieuwen of herstellen

Renovatie komt vaak voor bij oude panden als monumentale panden, kerken boerderijen en oude bedrijfspanden of woningen. Bij een renovatie voldoet het gebouw niet meer aan de eisen van deze tijd door bijvoorbeeld een slechte isolatie of dakbedekking. Hierdoor is het niet mogelijk optimaal, maar vooral ook veilig gebruik te kunnen maken. Het kan zijn dat u te maken heeft met jarenlang achterstallig onderhoud of jaarlijks onderhoud laat uitvoeren maar het vastgoed nu toch toe is aan een renovatie.

Renovatie is het gedeeltelijk vernieuwen of herstellen waardoor het weer zo veel mogelijk in de originele staat wordt gebracht en voorzien wordt van moderne comfort. Bouwbedrijf Klein heeft voldoende kennis en ervaring met renovaties. Vooral bij oudere gebouwen wordt onze kennis en creativiteit op de proef gesteld. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om altijd tot een oplossing te komen voor een renovatie volgens uw wensen en geldende eisen.

Van isolatie tot gecompliceerde renovatie

Bouwbedrijf Klein is inzetbaar voor alle soorten renovaties of restauraties. Het isoleren van vastgoed, een badkamerrenovatie of grote en gecompliceerde renovaties, wij zijn van alle markten thuis. Voor een complete renovatie heeft u een bouwbedrijf nodig die hierin gespecialiseerd is. Verstand van leidingwerk, timmerwerk, elektra en het zetten van tegels zijn veel voorkomende renovatiewerkzaamheden. Wij als bouwbedrijf voeren de renovatie geheel zelf uit, van de planning tot en met het gefactureerde bedrag. Hierdoor bent u verzekerd van een snel en vakkundig renovatieproces met als resultaat een uitstekend kwalitatief eindresultaat.

Een renovatie begint bij Bouwbedrijf Klein met een inspectie van het vastgoed. Eerst kijken in welke staat het vastgoed bevindt is heel belangrijk om tot de juiste renovatiewerkzaamheden te kunnen komen. We verbeteren de gebruiks- en genotmogelijkheden, maar vooral ook de kwaliteit en veiligheid. Gebruikers kunnen er na een renovatie weer optimaal gebruik van maken. Onze medewerkers renoveren met inlevingsvermogen en oog voor detail. Omdat gedurende renovaties het vaak mogelijk is gewoon gebruik te blijven maken van het vastgoed, houden onze medewerkers rekening met de omgeving. Ze communiceren goed en werken efficiƫnt met zo min mogelijk overlast. Bij een renovatie krijgt u namelijk ook te maken met geluid, stof en vreemde mensen over de vloer, maar wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.