Verbouw

verbouwen-nieuwe-dakkapel

Onze verbouw is zeer ruim in de zin van het woord

Onder verbouw vallen dan ook diverse disciplines, zo moet u denken aan het verbouwen/herinrichten van uw woning. Of het realiseren van een nieuwe ruimte door middel van het slopen van die storende wand of nieuwe plafond. Een nieuw dak, nieuwe goten of dakvenster. Een nieuwe cv of electra installatie. Nieuwe kozijnen of enkel een schuifpui. Een nieuwe trap of dat vervelende schilderwerk. Uw oude vloer vervangen. Uw voegwerk van de gevels nieuw, en dan dat tegelwerk, die nieuwe keuken of andere badkamer.  Bij ons kan het allemaal. Mocht u vragen hebben omtrent meer mogelijkheden bel of mail ons even, wij komen zeker samen tot een eind resultaat waar wij beide tevreden mee zullen zijn.

Wanneer u uw woning of pand wilt verbouwen en u woonachtig bent in Limburg, dan zit u bij Bouwbedrijf Klein goed.

Onze kracht is maatwerk en flexibiliteit. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige verbouwing van uw woning op basis van uw ontwerp zijn wij uw partner. Maar als u het nog niet precies weet, kunnen wij u ook adviseren. In ieder geval kunnen wij uw droom realiseren.

Naast ons eigen team maken wij ook gebruik van vaste lokale onderaannemers die wij al jaren kennen en mee samenwerken. Dit staat garant voor een hoge kwaliteit. Bovendien bent u daardoor ook verzekerd van lage kosten en een betrouwbare begroting.

Verbouwingen nemen wij veelal aan. Dit betekent voor u dat u vooraf een heldere en inzichtelijke offerte krijgt zodat u weet wat de kosten zullen zijn.

Neemt u voor vragen over de mogelijkheden van uw verbouwplannen vrijblijvend contact met ons op.